Ataman se javno izvinio, nije znao za ubistvo

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Nov.2014, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ataman se javno izvinio, nije znao za ubistvo

Trener košarkaša Galatasaraja Ergin Ataman javno se danas izvinio jer je ne znajući za ubistvo navijača Crvene zvezde sinoć "delije'' nazvao teroristima.

Ataman se izvinio dan posle tragičnog događaja u kojem je nožem ubijen 25. godišnji navijač Crvene zvezde, uoči utakmice sa Galatasarajem u Istanbulu.

"Duboko saosećam sa tragedijom koja je zadesila košarkaše Crvene zvezde i njene >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << navijače. Tome nije mesto u sportu, ni u životu. Nisam znao za ovu tragediju sinoć tokom konferencije za novinare i zato se duboko izvinjavam", rekao je Ataman na društvenim mrežama.

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić je ranije danas u telefonskom razgovoru sa svojim turskim kolegom Ahmetom Davutogluom rekao da trener Ataman nije dobrodošao u Srbiju, posle izjave u kojoj je ubijenog mladića, kao i sve ostale navijače Crvene zvezde, optužio za terorizam.

Davutoglu je pozvao telefonom Vučića kako bi mu izrazio saučešće povodom ubistva navijača Marka Ivkovića.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Ergin Ataman - ''Provokator i manipulator''

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2014

To je jedna od ocena predsednika Crvene zvezde Nebojše Čovića, koji je na današnjoj konferenciji za novinare u Beogradu javno upitao trenera Galatasaraja ''kako je znao da su 300 Zvezdinih navijača teroristi, a nije znao da je jedan od njih ubijen''?

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.