Arunovićeva osvojila titulu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2014, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arunovićeva osvojila titulu

Članica Crvene zvezde Zorana Arunović osvojila je titulu prvakinje Srbije u disciplini malokalibarski pištolj. Ona je na prvenstvu u Novom Sadu u finalu bila bolja od klupske i reprezentativne koleginice Jasne Šekarić.

U toliko puta viđenom finalu na domaćim takmičenjima, aktuelna svetska prvakinja potvrdila je da se nalazi u dobroj formi posle odrađenih mini priprema u Granadi, gde će se u septembru održati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Svetski šampionat.

"Ne razmišljam na taj način da u Španiji branim osvojeno zlato ili srebro, već želim da uđem u finale i da postignem rezultat koji bi mi omogućio osvajanje olimpijske kvote za Rio", rekla je reprezentativka Crvene zvezde.

U juniorskoj konkurenciji, u gađanju malokabarskom puškom nije bilo iznenađenja. U obe discipline, trostav i ležeći, na postolju su bili isti takmičari, Miloš Ivanović, Lazar Kovačević i Jovan Čičevski. I dok su Kovačeviću pripala dva srebra, Ivanović i Čičevski su se zadovoljili sa zlatom i bronzom.

Kod juniorki, dominirala je Milica Babić kojoj je državno prvenstvo jedna u nizu provera za Olimpijske igre mladih u kineskom Nanđingu.

"Već u utorak idemo na pripreme na Bled, a osim treninga iskoristićemo vreme i da se što bolje upoznamo", istakla je 17-godišnja Beograđanka, članica novosadske streljačke družine.

Državno prvenstvo u Novom Sadu traje do nedelje, a u naredna dva dana za medalje će se boriti svi naši najbolji strelci.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.