Arena ispratila Marka

Izvor: RTS, 27.Nov.2014, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arena ispratila Marka

Pre početka meča između Crvene zvezde i Neptunasa u Beogradskoj areni minutom ćutanja odata je pošta ubijenom navijaču Zvezde Marku Ivkoviću, koji je nastradao pred duel crveno-belih i Galatasaraja u Istanbulu.

Navijači Crvene zvezde odali su počast ubijenom Marku Ivkoviću uoči košarkaške utakmice protiv litvanskog Neptunasa, u 7. kolu D grupe Evrolige.

Na ogradi jedne od tribina >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << beogradske Kombank arene okačen je veliki transparent sa Ivkovićevim imenom i fotografija sa crnim florom, a iz poštovanja prema stradalom drugu najvatrenije pristalice crveno-belih neće navijati organizovano protiv Neptunasa.

Uoči meča, kao i na svim utakmicama Evrolige i Evrokupa, minutom ćutanja odata je pošta 25. godišnjem mladiću iz Beograda.

Ivkovića su ubili navijači Galatasaraja prošlog petka u Istanbulu uoči košarkaške utakmice Evrolige protiv crveno-belih, a sahranjen je u ponedeljak na Bežanijskom groblju u Beogradu.

Po navodima medija, turska policija je privela još dva osumnjičena za umešanost u ubistvo Ivkovića. Policija je u utorak, 25. novembra, privela pet osoba.

Marko Ivković (25) uboden je nožem u grudi 21. novembra u Istanbulu ispred sportske arene Abdi Ipekči, uoči košarkaške utakmice između beogradske Crvene Zvezde i Galatasaraja.

Pred sam meč Evroliga je odlučila da zameni turskog arbitra Ersana Kartala u sudijskoj trojci. Pretpostavlja se da je Evroliga preduzela ovaj korak iz predostrožnosti zbog eventualnih tenzija.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.