Anđelković: Zaslužili smo pobedu

Izvor: Sportske.net, 11.Apr.2016, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelković: "Zaslužili smo pobedu"

Defanzivac Crvene zvezde Dušan Anđelković tvrdi da su crveno-beli zaslužili pobedu u Čačku, uprkos tome što je lider domaćeg šampionata u poslednjim trenucima utakmice stigao do boda.

Fudbaleri Crvene zvezde zadržali su oreol nepobedivosti u domaćem šampionatu iako su u okviru 30. kola bili na pedalj od prvog poraza.

Lidera šampionata poraza je spasao Portugalac Hugo Vieira golom u 90. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << meča sa Borcem, a levi bek crveno-belih Dušan Anđelković tvrdi da je Zvezda zaslužila čitav plen.

"Ušli smo u meč vrlo motivisano, dali smo maksimum i zaista mislim da smo posle nekoliko lošijih utakmica, dobro igrali. Nije nam se dalo, pogotovo u drugom poluvremenu. Pokazali smo karakter i na kraju postigli gol, i mislim da smo ga potpuno zaslužili, kao što mislim da smo zaslužili i da pobedimo" smatra Anđelković.

Posle duže pauze Dušan Anđelković je dobio priliku da igra pošto je Miodrag Božović želeo da odmori nosioce igre pred "večiti derbi".

"Što se tiče nas koji do sada nismo često dobijali šansu, bili smo vrlo motivisani i skoncentrisani na utakmicu, i mislim da smo opravdali poverenje kako trenera, tako i navijača" dodao je Anđelković.

Uoči početka plej-ofa Crvena zvezda zauzima prvo mesto na tabeli sa 41 bodom, četrnaest više u odnosu na drugoplasirani Partizan koji će u subotu ugostiti na stadionu "Rajko Mitić".

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.