Aleksandra Gudelj vatreni navijač: Učim sinove da vole Crvenu zvezdu

Izvor: Scandal.rs, 30.Jul.2015, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Gudelj vatreni navijač: Učim sinove da vole Crvenu zvezdu

Aleksandra Gudelj još jednom je potvrdila je veliki navijač Crvene zvezde. U intervjuu za Mondo, prelepa voditeljka je sa ushićenjem pričala o odlasku na utakmice crveno-belog tima, a da joj tamo društvo prave i sinovi.

“To je ljubav od rođenja. To se usadi od malih nogu, to sad radim sa svojim sinovima. To je nešto što volite ili ne volite. Ko je navijač kao ja, on me razume”, iskrena je Aleksandra Gudelj.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Aleksandra Gudelj vatreni navijač: Učim sinove da vole Crvenu zvezdu

Izvor: 011vodič.com, 30.Jul.2015

Aleksandra Gudelj još jednom je potvrdila je veliki navijač Crvene zvezde. U intervjuu za Mondo, prelepa voditeljka je sa ushićenjem pričala o odlasku na utakmice crveno-belog tima, a da joj tamo društvo prave i sinovi.. “To je ljubav od rođenja. To se usadi od malih nogu, to sad radim sa svojim...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.