Aleksandar Jevtić ponovo u Srbiji

Izvor: Mondo, 06.Feb.2016, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Jevtić ponovo u Srbiji

Šapčanin pronašao novi angažman. Deveti klub u Srbiji.

Foto: MN Press

Tokom januara je u BATE Borisov došao jedan Srbin (Mirko Ivanić), a otišla su dvojica (Filip Mladenović i Aleksandar Jevtić).

Dok je za Filipa Mladenovića odavno poznato da je fudbaler Kelna, za koji već i nastupa, Aleksandar Jevtić je novi ugovor pronašao u domaćoj Superligi, pa će od ove polusezone nositi dres Jagodine.

Aleksandar Jevtić se u Srbiju vraća >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << posle pet godina, nakon što je iz Crvene zvezde otišao u Aziju, u kineski klub Đangsu u kojem je igrao tri sezone. Nakon toga igrao je i za Lajoning, a od prošle sezone nosio je dres BATE Borisova.

Na sajtu kluba nije saopšteno na koliko je Jevtić potpisao ugovor, ali će se on već od subote pridružiti novim saigračima na pripremama u Antaliji.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Jagodina

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.