AS: Atletiko lovi Jovića!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Maj.2015, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"AS": Atletiko "lovi" Jovića!

Gde će Luka Jović da nastavi karijeru posle Crvene zvezde? Talentovani napadač crveno-belih na radaru je brojnih evropskih ekipa.

Već dugo se kao glavni kandidat pominje Fiorentina, ali su se u poslednja dva dana pojavila čak tri kluba. Portugalski mediji prvo su bili ubeđeni da će Porto da obezbedi potpis "srpskog Falkaa", zatim se pojavila Benfika, a ugledni španski "AS" nadovezao se člankom u kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << piše da će Jović u Atletik Madrid.

Ovaj list je i letos dovodio 17-godišnjeg napadača u vezu sa "jorgandžijama". Navodno je tada bila spremna ponuda od 2,5 miliona evra, koju beogradski crveno-beli nisu prihvatili.

Ostaje da se vidi da li je i ovaj put sve samo novinarsko nagađanje, menadžersko podizanje cene ili je, ipak, u pitanju ozbiljna priča. Brzo će kraj sezone...

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.