ABA: Zvezda u Zagrebu igra za Marka i nastavak dominacije u regionu

Izvor: Sportal.rs, 24.Nov.2014, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: Zvezda u Zagrebu igra za Marka i nastavak dominacije u regionu

Kako se sabrati posle tragedije u Istanbulu, pitanje je sa kojim se bore košarkaši Crvene zvezde Telekom, još u neverici zbog ugašenog života Delije Marka Ivkovića. Sa bolom u srcima učenici Dejana Radonjića u ponedeljak će izaći na megdan još jednom evroligašu, Cedeviti, u okviru 9. kola ABA lige i pokušati da crne misli, makar na kratko, suzbiju u drugi plan i svom snagom se suprotstave kvalitetnom protivniku koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << je u seriji od pet uzastopnih pobeda.

Košarkaši Zvezde će protiv Cedevite igrati sa crnim florom na dresovima u znak sećanja na nastradalog navijača, koji će u toku dana biti sahranjen na Bežanijskom groblju. 

- Svi smo veoma potrešeni onim što se dogodilo u Istanbulu i činjenicom da je izgubljen jedan mladi život. Dogodila se teška tragedija, a nas već u ponedeljak očekuje nova utakmica. Okolnosti su specifične i vrlo teše, ali moramo da se potrudimo da naš posao obavimo na najbolji mogući način - rekao je u najavi utakmice trener Zvezde Dejan Radonjić.

Pred crveno-belima je zaista "paklen" nastavak sezone, jer posle duela sa Cedevitom sledi krucijalni duel Evrolige protiv Neptunasa, potom derbi sa Partizanom, a onda i gostovanje Valensiji u još jednom meču koji bi mogao da bude od ogromnog značaja za težnje Zvezde ka plasmanu u Top 16 fazu elitnog takmičenja.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.