ABA - Zvezda u Morači juri pol poziciju za plej-of! (19.00)

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2016, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA - Zvezda u "Morači" juri pol poziciju za plej-of! (19.00)

Derbi susret 13. kola regionalne košarkaške lige na programu je večeras u SC "Morača" u Podgorici gde će ekipa Crvene zvezde mt:s pokušati da veže trinaestu pobedu u novoj sezoni i otvori vrata za pol poziciju u plej-ofu.

Trinaesto kolo u regionalnoj košarkaškoj ligi poslednje je u prvom krugu ligaškog toka sezone što znači da bi duel u SC "Morača" mogao da ima jako bitan uticaj na konačan raspored na tabeli i raspodelu pozicija za plej-of.

Apsolutni derbi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 13. kola regionalnog šampionata na programu je večeras od 19 časova, a sastaće se ekipe Budućnosti i Crvene zvezde, ekipa koje trenutno drže vodeće pozicije na tabeli ABA lige.

Crvena zvezda mt:s ulazi u večerašnji meč nakon serije od 12 uzastopnih trijumfa u ABA ligi, a 22 ako se računa i završnica prethodne sezone u kojoj su crveno-beli vezali deset pobeda.

Kadrovski problemi i umor zbog zgusnutog rasporeda trenutno prave najveći problem Dejanu Radonjiću koji večeras najverovatnije neće moći da računa na Marka Gudurića i Luku Mitrovića.

Slične probleme ima i Grk Ilijas Zuros jer se pod znakom pitanja nalaze Ričard Rejnolds i Boris Savović.

Kako Crvena zvezda mt:s u datom trenutku ima dve pobede više u odnosu na Budućnost VOLI, izvesno je da bi večerašnjim trijumfom praktično obezbedila lidersko mesto na tabeli pred plej-of premda tek treba da se odigra druga polovina ligaškog dela sezone.

Treba, međutim, uzeti u obzir to da će najteža gostovanja crveno-belih u drugom delu sezone biti mečevi sa Cedevitom u Zagrebu i Partizanom u "Pioniru", dok na ostalim mečevima Zvezda ne bi trebalo da ima većih problema.

Utakmica u SC "Morača" počinje u 19 časova uz direktan prenos na prvom kanalu TV Arena Sport.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.