Lejla Ramić Mesihović: Kad su mogli svi, možemo i mi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Sep.2016, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejla Ramić Mesihović: Kad su mogli svi, možemo i mi

Aplikacija BiH je prihvaćena! Čekamo Upitnik. Jedino što nema čekat' 'nako. Bit će ovo bitan test za zemlju. Taj test će nam reći tako mnogo o nama. Da nam bude radno, sretno i hairli. Vala kad su mogli svi, možemo i mi! – kaže u dnevniku Lejla Ramić Mesihović, direktorica Vanjskopolitičke inicijative BiH.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Ramić Mesihović: Kad su mogli svi, možemo i mi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Sep.2016

Ustavni sud BiH odbio apelaciju iz RS o provedbi referenduma. Razmišljam o količini strasti utrošenoj na ovo pitanje. Na raznim stranama. Da se bogdo hoće makar dio te energije utrošiti na razmišljanje o potencijalima evropske budućnosti – piše u dnevniku Lejla Ramić Mesihović, direktorica...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.