Beograd: Bez istrage o padu helikoptera

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Jun.2016, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Bez istrage o padu helikoptera

Više javno tužilaštvo u Beogradu, koje je vodilo predistražni postupak o padu helikoptera, odlučilo je da nema osnova za pokretanje krivičnog postupka protiv onih koji su učestvovali u pripremanju i izvršenju zadatka. Kako je navedeno u saopštenju, nije utvrđeno da su oni sa umišljajem ili iz nehata u konkretnom slučaju preduzeli radnje koje bi predstavljale elemente bilo kog krivičnog dela. “Nakon završenog predistražnog postupka,sveobuhvatnog razmatranja događaja,činjeničnog stanja,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Tačka na slučaj "Helikopter": Niko nije kriv

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Jun.2016

Kako je navedeno u saopštenju Tužilaštva nije utvrđeno “da su oni koji su naredili i rukovodili akcijom sa umišljajem ili iz nehata u konkretnom slučaju preduzeli radnje koje bi predstavljale elemente bilo kog krivičnog dela”.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.