Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Apr.2015, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Afganistan: U bombaškom napadu stradale 22 osobe

Najmanje 22 osobe su poginule, a 50 je ranjeno danas u Afganistanu u samoubilačkom bombaškom napadu, saopštili su lokalni zvaničnici.

"Eksplozija se dogodila pored jedne banke u Dželalabadu, gdje su zaposleni došli po platu", rekao je agenciji AFP lokalni zvaničnik Fazal Ahmad Širzad.

Za sada niko nije preuzeo odgovornost za napad.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U samoubilačkom napadu 33 osobe poginule

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Apr.2015

DŽALALABAD - Najmanje 33 osobe su poginule, a više od 100 je povrijeđeno u samoubilačkom napadu u gradu DŽalalabadu na istoku Avganistana, rekao je danas šef gradske policije Fazel Ahmad Šerzad...Napad se dogodio ispred banke u kojoj radnici vladinih institucija uzimaju platu, rekao je novinarima...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.