Citroen predstavlja DS3 i DS3 Cabrio Ines de la Fressange Paris koncepte

Izvor: Moto.rs, 17.Sep.2014, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Citroen predstavlja DS3 i DS3 Cabrio Ines de la Fressange Paris koncepte

Citroën je najavio predstavljanje DS3 i DS3 Cabrio Ines de la Fressange Paris koncepata u toku održavanja sajma automobila u Parizu. Ovaj francuski proizvođač udružio je snage sa Ines de la Fressange Paris modnom kućom sa ciljem kreiranja dva DS koncepta koje odlikuje nekoliko kozmetičkih unapređenja, kao spolja tako i unutra.

DS3 je dobio satensku Ink Blue boju eksterijera dopunjenu Onyx Black krovom, dok je za DS3 Cabrio model obezbeđena karoserija Perla Nera Black boje >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << u kombinaciji sa Infiniti Blue mat krovom i mekim krovom.

Oba koncepta karakteriše set 17“ Aphrodite točkova, Ines Red kućište spoljnih ogledala kao i trobojna Aéropostale oznaka sa zadnje strane zajedno sa amblemom postavljenim na B stubu.

Crvena, bela i plava boja takođe su iskorišćene u okviru kabine u oba modela, a unutrašnjost je oplemenjena i kožnim tapacirungom.

foto © Citroen
Pogledaj vesti o: Citroen

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.