Tizovana unutrašnjost 2016 Chevrolet Volt modela

Izvor: Moto.rs, 19.Dec.2014, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tizovana unutrašnjost 2016 Chevrolet Volt modela

Chevrolet je objavio novi video u kojem je prikazan Mark Reuss, potpredsednik GM Global Product Development odeljenja, u toku test vožnje 2016 Volt modela.

U toku videa, Reuss je potvrdio da će model odlikovati funkcija regenerativnog kočenja po zahtevu, koja se kontroliše putem kontrola postavljenih na točku upravljača. Sistem će omogućiti vozačima da aktiviraju sistem regenerativnog kočenja kada budu usporavali >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << ili kada se budu približavali semaforu, a Reuss tvrdi da je reč o sistemu koji je daleko unapređeniji u odnosu na onaj koji odlikuje ELR. Video pruža i prvi uvid u unutrašnjost koja je zakamuflirana ali i pored toga može se videti da 2016 Volt ima digitalnu instrument tablu, metalik ukrasne komponente kao i evolucionarni centralni deo sa velikim zabavno-informativnim ekranom. Od ranije je poznato da će 2016 Volt odlikovati nova, dvomotorna jedinica koja teži 45 kilograma manje u odnosu na jedinicu u okviru prethodnog modela te da će biti 5-12 odsto efikasnija. Model će imati i u potpunosti novi 1.5L četvorocilindarski motor sa direktnim ubrizgavanjem, pumpu za ulje varijabilne zapremine i visok odnos kompresije -12.5:1.

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.