Na sajmu u Šangaju predstavljen Chevrolet-FNR koncept

Izvor: Moto.rs, 21.Apr.2015, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na sajmu u Šangaju predstavljen Chevrolet-FNR koncept

Chevrolet-FNR koncept predstavljen je u toku ovogodišnjeg Auto Shanghai događaja.

Chevrolet-FNR karakterišu elektromotori postavljeni na točkovima a tu je i radar postavljen na krovu koji vrši mapiranje okruženja vozila da bi se omogućila autonomna vožnja, kao i veliki broj različitih senzora.

Koncept je zamišljen sa Start sistemom koji vrši prepoznavanje dužice oka i specijalnim prednjim sedištima koja se mogu okrenuti za 180 stepeni, tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << da oni koji sede napred mogu da budu okrenuti prema onima koji sede pozadi u toku režima autonomne vožnje.

Vraćanje za manuelni režim vožnje vrši se gestovima koji vozaču vraćaju potpunu kontrolu nad vozilom. Naravno, nepotrebno je reći da proizvodna verzija nije u planu.

foto © Chevrolet
Pogledaj vesti o: Chevrolet

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.