General Motors šalje pisma na adrese 1.9 miliona vlasnika vozila uključenih u opoziv

Izvor: Moto.rs, 21.Avg.2014, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

General Motors šalje pisma na adrese 1.9 miliona vlasnika vozila uključenih u opoziv

Mary Barra, izvršni direktor američkog proizvođača General Motors, je nedavno potpisala pisma koja su poslata na adrese 1.9 miliona vlasnika vozila koja su uključena u februarski opoziv koji je ukupno uključio 2.6 miliona vozila koja su imala problematičnu kontakt bravu.

Pismo je poslato da upozori vlasnike vozila koja su uključena u najveći opoziv ove godine i možda najveći u istoriji GM-a da urade popravke svojih vozila. Vozila koja su pogođena opozivom su uglavnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << stari Chevrolet Cobalt i Saturn Ion modeli. Pismo je upućeno na adresu oko milion vlasnika koji nisu naručili niti kupili rezervni deo još uvek kao i na adresu oko 875.000 vlasnika koji su kupili rezervni deo ali ga još nisu ugradili.

foto © inautonews.com

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.