Izvor: Nezavisne Novine, 09.Feb.2016, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privatni avion Džeki Čena (FOTO)

Glumac i kaskader, Džeki Čen, postao je prva kineska mušterija, koja je kupila Embraer Legacy 500 business džet, sa cijenom od 20 miliona dolara…

“Legacy 500 predstavlja naše najbolje i najmodernije tehnologije, a u sebe inkorporira dizajn koji maksimizuje komfor putnika i efikasnu potrošnju goriva”, rekao je CEO Embraer Exectuive Jets,  Marko Tulio Pelegrini.

“Veoma sam uzbuđen zbog kupovine ovog vrhunskog, ultra modernog business aviona”, rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Džeki Čen.

“Tokom proteklih nekoliko godina, moj Legacy 650 dao mi je mogućnost da uživam u vrhunskom iskustvu putovanja i prijatnosti, dozvoljavajući mi da se više bavim glumom, ali i filantropijom širom svijeta. Siguran sam da su performanse novog Legacy 500 još bolje i da će prevazići moja očekivanja. Ubijeđen sam da će ovo biti moj novi dom i kancelarija u vazduhu”.

Kao najbolji avion u svojoj klasi, Legacy 500 je prvi poslovni avion ove vrste, koji ima i sporedne kontrole leta. Kokpit je opremljen Rockwell Collins Pro Line Fusion opremom, a u kabini ima dovoljno mjesta za 12 putnika. Inače, putnička kabina je opremljena surround-sound sistemom, sistemom za zabavu visoke definicije i sedišitima koja se pretvaraju u krevet pune dužine.

Inače, ovaj avion pokreću dva Honeywell HTF7500E motora, koji su opisani kao “najzeleniji” u svojoj klasi.
Pogledaj vesti o: Cena goriva

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.