Novo sniženje cene goriva

Izvor: Studio B, 19.Dec.2014, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo sniženje cene goriva

Naftna industrija Srbije snizila je danas cene goriva na svojim benzinskim stanicama, pa su benzini i dizel goriva jeftiniji za dva dinara po litru.

Osmim sniženjem od početka decembra na NIS-ovim pumpama obuhvaćen je i auto gas i gasa u bocama koji su jeftinijini za 1,5 dinar po kilogramu.

Maloprodajne cene derivata na više od 330 stanice u mreži NIS Petrol i Gasprom su znatno snižene od 1. novembra, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << tako je cena motornog benzina (E BMB 95, E BMB 98) niža za čak 18 dinara po litru, dizel goriva (Evro dizel, Gasoil 0.1, Ultra D, Lož ulje Evro EL) za 12 dinara, dok je auto gas jeftiniji za 11,5 dinara po litru.

U istom periodu, maloprodajna cena gasa u bocama za domaćinstvo je snižena za 17 dinara po kilogramu, saopštio je NIS.

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.