Niže cene goriva za ratare kod NIS-a

Izvor: B92, 20.Avg.2015, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niže cene goriva za ratare kod NIS-a

Poljoprivrednici koji kupuju gorivo na benzinskim stanicama NIS Petrola mogu do 15. septembra da ostvare dodatni popust od pet dinara po litru.

U susret predstojećim poljoprivrednim radovima, kompanija NIS je pokrenula akciju "Agro vikend" u okviru koje potrošači mogu da ostvare dodatne popuste prilikom kupovine gasnog ulja 0,1, saopšteno je iz NIS-a.

Promotivna akcija se sprovodi na 146 NIS Petrol benzinskih stanica širom Srbije, svakog vikenda, subotom i nedeljom, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i traje do 15. novembra.

NIS u okviru akcije "Agro vikend", u navedenim vremenskim intervalima obezbedjuje popust od pet dinara po litru gasnog ulja 0,1 za sve potrošače na NIS Petrol benzinskim stanicama na kojima važi promotivna aktivnost.

Korisnici NIS Agro kartica, uz već postojeće sniženje od tri dinara po litru koje imaju, mogu da ostvare ukupan popust od osam dinara po litru gasnog ulja 0,1 a korisnici NIS Zlatne Agro kartice prilikom kupovine tog gasnog ulja mogu da ostvare popust od 10 dinara.

Detaljne informacije o akciji "Agro vikend", kao i spisak stanica na koje se odnosi promotivna aktivnost, dostupne su na sajtu www.nispetrol.rs.

Korisnik NIS Agro kartice može da bude fizičko lice, preduzetnik ili pravno lice koje ima aktivni status registrovanog poljoprivrednog domaćinstva ili gazdinstva.

Pored popusta na dizel goriva evro pet kvaliteta, uz NIS Agro karticu poljoprivrednici ostvaruju popust od 15 odsto na asortiman Nisotek ulja i maziva, kao i na odabranu robu široke potrošnje.

Postupak izdavanja NIS Agro kartice je jednostavan, a kartica besplatna. Detaljan mehanizam izdavanja i korišćenja NIS Agro kartice dostupan je na potrošačkom sajtu www.nispetrol.rs.
Pogledaj vesti o: Cena goriva

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.