NIS pomaže poljoprivrednicima

Izvor: Pančevac-online.com, 16.Mar.2015, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIS pomaže poljoprivrednicima

NIS je i ove sezone obezbedio niže cene goriva za poljoprivrednike. Uz NIS „agro” karticu registrovana poljoprivredna gazdinstva ostvaruju popust od pet dinara po litru evrodizela, tri dinara po litru za gasno ulje 0,1, kao i sedam dinara po litru za ultra D –premijum evrodizel sa aditivima. Naftni gigant je ovim gestom dao značajan podsticaj razvoju poljoprivrede.

Detaljnije informacije o izdavanju i korišćenju NIS „agro” kartice dostupne su na sajtu NIS-a, kao i putem besplatnog poziva na broj: 08-0000-8888.
Pogledaj vesti o: Cena goriva

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Popust za poljoprivrednike uz NIS Agro karticu

Izvor: Blic, 17.Mar.2015, 08:29

Naftna industrija Srbije (NIS) i ove sezone obezbedila je niže cene goriva za poljoprivrednike...Uz NIS Agro karticu, registrovana poljoprivredna gazdinstva ostvaruju popust od pet dinara po litru evrodizela, tri dinara po litru za gasno ulje 0,1, kao i sedam dinara po litru za Ultra D...NIS tako podržava...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.