ŽESTOK SUKOB Goga i Ceca se otimale oko noža

Izvor: Blic, 29.Apr.2016, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽESTOK SUKOB Goga i Ceca se otimale oko noža

Tenzija na imanju u Lisoviću raste iz dana u dan, a poslednji sukob u nizu desio se između starih suparnica, Goge Aleksić i Cece Jovanović, koje su se žestoko posvađale zbog zaduženja u kuhinji.

Naime, Ceca Jovanović i Goga Aleksić već danima nisu u dobrim odnosima, pa koriste svaku priliku da se izvređaju i provociraju jedna drugu. Do nove svađe došlo je kada je Goga uzelaveliki kuhinjski nož od Cece, kojim je modelsica do tada seckala povrće.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />- Vrati mi nož, Gogo! Hajde, pomeri se odavde - vikala je modelsica, a budući da Goga nije želela da je poslušala, pa su se u jednom trenutku farmerke otimale oko velikog kuhinjskog noža, kojim su obe mogle da se povrede.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.