Veljko Ražnatović krije devojku jer je izdržava od Cecinih para?!

Izvor: Svet, 13.Avg.2016, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljko Ražnatović krije devojku jer je izdržava od Cecinih para?!

Kako prenosi pink.rs, priča se da je sin najveće balkanske zvezde, Veljko Ražnatović (19) već šest meseci u vezi sa 13 godina starijom Anom, kao i da navodno tu romansu krije od svoje majke Svetlane Cece Ražnatović.
“Posle raskida sa Mašom Terzić, Veljko je upoznao lepu Anu iz Beograda za kojom je načisto odlepio. U nekim periodima se vraćao Maši, ali je na kraju ostao sa Anom. Šuška se da je ona glavni razlog njegovog raskida sa ćerkom Zvezdana >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Terzića. Veljko i Ana su zajedno šest meseci i jako se vole. Ona nije zaposlena, pa je Cecin sin izdržava. Plaća joj dnevne troškove, ali i stan, kao i sve račune. Vodio ju je nekoliko puta na more u Crnu Goru i sve je to džentlmenski iskeširao”, navodi izvor i objašnjava zbog čega Cecin sin od majke krije svoju vezu:
“On Ceci nije rekao za novu devojku. Strahuje da mu pevačica ne bi odobrila to što na nju troši mnogo novca. Veljko Anu izdržava od Cecinih para, pošto ni on još ne zarađuje. Kako bi sve ostala tajna, izlaze uvek u velikom društvu, nikad sami. Uglavnom se viđaju u stanu u kojem živi Ana”, kaže izvor.
Sa druge strane, Ceca tvrdi da je Ana samo Veljkova drugarica.
“Znam Anu, ali oni se samo druže. Veljko trenutno nema devojku. On i ja nemamo tajne, sve pričamo jedno drugom. Čak i da ima mnogo stariju devojku, meni to ne bi smetalo. Važno je samo da su oni srećni”, rekla je Ceca.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Veljko Ražnatović krije devojku jer je izdržava od Cecinih para?!

Izvor: Scandal.rs, 13.Avg.2016

Kako prenosi pink.rs, priča se da je sin najveće balkanske zvezde, Veljko Ražnatović (19) već šest meseci u vezi sa 13 godina starijom Anom, kao i da navodno tu romansu krije od svoje majke Svetlane Cece Ražnatović...“Posle raskida sa Mašom Terzić, Veljko je upoznao lepu Anu iz Beograda za...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.