Veljko Ražnatović drhtavim glasom otkrio šta bi sada rekao ocu, da može… (foto/video)

Izvor: Svet, 27.Sep.2016, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljko Ražnatović drhtavim glasom otkrio šta bi sada rekao ocu, da može… (foto/video)

Najpopularniji tinejdžer u Srbiji Veljko Ražnatović priznao je da nema ništa protiv da se njegova majka Svetlana ponovo zaljubi, ali i otkrio šta bi poručio ocu, da može.
Veljko je najpre priznao da bi bio tužan kada bi Ceca ostala sama.
“Mi ćemo otići, imamo svoje živote, ona ne treba da sedi sama, ja bih bio tužan. Ona je mog oca i više nego ispoštovala, i sve njegove probleme ponela kao lavica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << tako je i zovem. Nikad nam ništa nije falilo, samo reči hvale imam za najbolju majku na svetu. Sama je uvek bila protiv svih”, rekao je mladi Ražnatović u emisiji kod Ognjena Amidžića, prenosi Kurir.

Raznatović je zatim odgovorio na pitanje šta bi poručio pokojnom ocu Arkanu, da može:
“Da je sve ok, da ne brine, ništa i da će sve ostati onako kako je zamislio, jer sam ja živ”.

Mladi Ražnatović je seo na “vruću” stolicu, gde mu je “zapalo” pitanje o prvom seksu.
Veljko se uhvatio za glavu, a zatim pred devojkom Ksenijom Bujišić ispričao kada je i gde imao prvi seksualni odnos.

“Imao sam 12, 13 godina, a ona 16 i nije bilo romantično već traumatično. U nekom WC-u, brate. Sa mamom imam baš otvoren odnos, pa sam je zvao i rekao “Mama, desilo se“, a ona se uplašila, kaže “Šta se desilo, rekao je Ražnatović u emisiji “Amidži šou”, i dodao da se Ceca smejala na kraju.
Pričajući o prinovama u porodicama Seke Aleksić, Ilde Šaulić i Nikolije Jovanović, Ognjen je pitao Veljka koliko bi on dece voleo da ima.
“Voleo bih da imam troje, četvoro dece”, rekao je on bez imalo razmišljanja.

Iako se pričalo da se Ksenija udaje za Veljka nakon što joj je ona promenila prezime na Instagramu, oni tvrde da još ne razmišljaju o venčanju, iako imaju idiličnu vezu.
“Veljko je romantičan, emotivan, zasipa me pažnjom, sitnicama i već sam rekla da sam zaista srećnica”, kazala je ona sa osmehom, prenosi portal pink.rs.
Ceca progovorila o braku Ksenije i Veljka!…
Pošto se on preselio u Banjaluku zbog fakulteta, njih dvoje često putuju kako bi bili zajedno.
“Putujem ja, na relaciji smo Beograd – Banjaluka. Malo smo tamo, malo ovamo, dolazim u Beograd zbog posla, a idem tamo zbog njega”, objasnila je Ksenija.
width="640" height="390" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

width="640" height="390" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Veljko Ražnatović drhtavim glasom otkrio šta bi sada rekao ocu, da može… (foto/video)

Izvor: Scandal.rs, 27.Sep.2016

Najpopularniji tinejdžer u Srbiji Veljko Ražnatović priznao je da nema ništa protiv da se njegova majka Svetlana ponovo zaljubi, ali i otkrio šta bi poručio ocu, da može...Veljko je najpre priznao da bi bio tužan kada bi Ceca ostala sama...“Mi ćemo otići, imamo svoje živote, ona ne treba...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.