(VIDEO) PODRŽALA KOLEGINICU: Ceca otkrila ko joj je favorit na Pinkovom festivalu!

Izvor: Kurir, 21.Apr.2015, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) PODRŽALA KOLEGINICU: Ceca otkrila ko joj je favorit na Pinkovom festivalu!

Samo dan nakon što se na "jutjubu" pojavilo svih 25 pesama koje će se u finalu 4. maja nadmetati za pobedu, Ceca je pružila podršku pesmi "Mali" koju izvodi bivša učesnica "Operacije Trijumf" Mika Kostić

Svetlana Ceca Ražnatović podelila je danas sa pratiocima na Tviteru ko joj je glavni favorit na predstojećem Pinkovom muzičkom festivalu.

Samo dan nakon što se na "jutjubu" pojavilo svih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 25 pesama koje će se u finalu 4. maja nadmetati za pobedu, Ceca je pružila podršku pesmi "Mali" koju izvodi bivša učesnica "Operacije Trijumf" Mika Kostić.

S obzirom na to da se Ceca i ranije pozitivno izjašnjavala o pevačkim kvalitetima Mike Kostić, i ne čudi što je baš ova pevačica njen favorit.

Pesmu "Mali" napisali su Žika i Jelena Zana, a aranžman su radili Mika Kostić i Željko Veljković. Pored Mike, u spotu koji se vrti na "jutjubu" pojavljuje se i srpsko "čudo od deteta", desetogodišnja Maša Anić, inače prvakinja u plesu.

Nesto sto je jako lepo cuti. Srecno na festivalu! Mika Kostic - Mali (Pink Music Festival 2015) http://t.co/IPQsERoX9R

(Alo)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.