(VIDEO) IZMEĐU HRABROSTI I LUDILA: To što su uradili na vrhu kineskog nebodera nije normalno!

Izvor: Kurir, 12.Feb.2016, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) IZMEĐU HRABROSTI I LUDILA: To što su uradili na vrhu kineskog nebodera nije normalno!

Svi vole video klipove od kojih nam se okreće stomak i znoje dlanovi dok gledamo opasne podvige koje mladi sve čeće izvode zarad adrenalina i JuTjub slave. Ipak, ova trojica su postavila neke nove standarde.

How we did it! Check out our new video. #anywayanyday

Dvojica avanturista/fotografa iz Rusije i Ukrajine koji vode organizaciju "On The Roofs", već su se peli na piramide u Egiptu, Kelnsku katedralu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << statuu Isusa u Riju i brojna druga zdanja od kojih zastaje dah, ali ovoga puta prevazišli su sami sebe popevši se na vrh nebodera u Šenženu, a u avanturu su poveli i još jednog drugara.

Tri momka stigli su do vrha 384 metra visokog nebodera, i to ne na krov, već na još 59 metara visok stub. Gore su uslikali koji selfi i napravili ovaj neverovatan VIDEO materijal pre nego što su sišli.

(RT.com)
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.