Uvek uz prijatelje: Ceca Ražnatović platila lečenje Isidori Bjelici!

Izvor: Svet plus, 07.Okt.2015, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uvek uz prijatelje: Ceca Ražnatović platila lečenje Isidori Bjelici!

Ceca Ražnatović još jednom je pokazala da je uvek uz svoje prijatelje, te je ovoga puta odlučila da pomogne svojoj dugogodišnjoj prijateljici Isidori Bjelici, kako bi nastavila lečenje i borbu sa rakom.

Naime, nakon što se Isidora vratila iz Švajcarske, gde je morala da prekine lečenje, jer nije imala dovoljno novca, Ceca je po spisateljicinom povratku u Beograd odlučila da ništa ne prepusti >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << slučaju, već joj je ponudila finansijsku pomoć kako bi joj pšlatila lečenje u jednoj od najboljih klinika u Londonu: "Isidora je moj dugogodišnji prijatelj. Kada mi je bilo najteže, ona je bila uz mene. Sada, kada je njoj teško, naravno da ću i ja biti uz nju. Podržaću je i u dobru i u zlu", rekla je Ceca za Alo i dodala da je uverena da će Isidora pobediti opaku bolest.

"Prijatelj je osoba koja je uz tebe i kad ti je najteže. Pravi prijatelji se poznaju u muci", rekla je Isidora, piše Alo.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.