Što je mazio Cecu – mazio je! Florijan napustio Srbiju!

Izvor: Svet, 27.Maj.2017, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Što je mazio Cecu – mazio je! Florijan napustio Srbiju!

MMA borac kog je Svetlana Ražnatović angažovala za spot “Anđeo drugog reda” došao je u Beograd zbog promocije videa. Iako je trebalo da se zadrži samo dva dana, produžio je boravak zbog Anastasijinog rođendana. Kako smo saznali, čak je i avionsku kartu promenio kako bi prisustvovao i žurki na Senjaku u četvrtak uveče.
Ceca ga je u sredu izvela u provod u Kasinu.

Iako se po estradnim kuloarima šuška o tome da se između zgodnog Rumuna i naše >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << najveće muzičke zvezde desilo nešto više od prijateljstva to, čini se, nije tačno pošto je on danas otišao za Minhen.

Ukoliko se u skorije vreme vrati za Srbiju i ponovo se spoji sa Cecom i njenom porodicom – sve će biti jasno.
Konačno izgleda kao nekad: Ceca se ISTOPILA! Pogledajte fotke!

SvetSvet, Nemanja Kostić, Kasina

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ceca za novi broj SVETA: Imam svog anđela čuvara!

Izvor: Svet, 28.Maj.2017, 10:15

Svetlana Ceca Ražnatović snimila je spot za pesmu “Anđeo drugog reda” sa albuma “Autogram”. Kadrovi sa manekenom rumunskog porekla Florijanom puni su strasnih zagrljaja i poljubaca, ali u njoj nisu probudili želju da joj se to dešava i u realnom životu.. “Nisam početnica u ovom poslu...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.