Izvor: Scandal.rs, 26.Okt.2016, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snajke nastavljaju da se hvale seksualnim avanturama (video)

Snajke baš vole da se hvale svojim sekusualnim avanturama, a Ceca Jovanović, maserka Milica i Anja Lupo pričale su o neobičnim mestima na kojima su imale seks.

Anja je ispričala da je imala seks u automobilu u pokretu.

“Volim seks u liftu, ne znam tako mi je. Volim bazen, ali nisam, a u WC nisam. U kolima jesam, šta znam uzbudljivo je u toku vožnje. Ne oralno, nego seks seks… Šalim se, nisam, samo smo se dogovarali”, kaže Anja.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Snajke nastavljaju da se hvale seksualnim avanturama (video)

Izvor: Svet, 26.Okt.2016

Snajke baš vole da se hvale svojim sekusualnim avanturama, a Ceca Jovanović, maserka Milica i Anja Lupo pričale su o neobičnim mestima na kojima su imale seks.. Anja je ispričala da je imala seks u automobilu u pokretu.. “Volim seks u liftu, ne znam tako mi je. Volim bazen, ali nisam, a u WC...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.