Sin Goce Božinovske preselio se kod Cece Ražnatović!

Izvor: Kurir, 22.Dec.2014, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin Goce Božinovske preselio se kod Cece Ražnatović!

Nakon svađe s majkom, Mirko Šijan nekoliko dana bio kod svog druga Veljka Ražnatovića

Dom pevačice Svetlane Cece Ražnatović ima novog stanara Mirka Šijana, sina pevačice Goce Božinovske, koji je nakon svađe s majkom proveo nekoliko dana kod svog najboljeg druga Veljka, pevačicinog sina.

Naslednik ubijenog bokserskog asa Zorana Šijana s porodicom folk dive preksinoć je proslavio slavu Svetog Nikolu i učestvovao u organizaciji proslave za pedesetak >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zvanica, koja je potrajala do duboku noć. Mirko je pomogao u petak pre podne oko unošenja stolova u kuću, a uveče je s Veljkom dočekao zajedničke drugare i organizovao dovoženje zvanica i njihovo parkiranje.
Pogledaj vesti o: Ceca,   Slava Sveti Nikola

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sin Goce Božinovske se preselio u kuću Cece Ražantović!

Izvor: Svet plus, 22.Dec.2014

Mirko Scaron;ijan, sin popularne pevačice Goce Božinovske nakon svađe sa majkom koju je imao pre nekoliko dana, napustio je dom u Surčinu i na neko vreme se preselio u kuću Cece Ražnatović.

Nastavak na Svet plus...

Sin Goce Božinovske preselio se kod Ražnatovića?

Izvor: Story, 22.Dec.2014

Dom pevačice Svetlane Cece Ražnatović ima novog stanara Mirka Šijana, sina pevačice Goce Božinovske, koji je nakon svađe s majkom proveo nekoliko dana kod svog najboljeg druga Veljka, pevačicinog sina...Mirko Šijan i Veljko Ražnatović, foto: Kurir..Naslednik ubijenog bokserskog asa Zorana...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.