SVI OČEKUJU CECU NA LUKASOVOM KONCERTU! A evo da li će se ona ZAISTA pojaviti večeras u Areni!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2017, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI OČEKUJU CECU NA LUKASOVOM KONCERTU! A evo da li će se ona ZAISTA pojaviti večeras u Areni!

Mnogo zvezda će obogatiti najveću žurku na Balkanu!

Aca Lukas će večeras na koncertu u Kombank Areni ugostiti brojne kolege koje će obogatiti "najveću žurku na Balkanu", kako se obično naziva svaki njegov nastup u ovoj dvorani, a spekulisalo se da će među njima da bude i Ceca Ražnatović.

NAJPOTRESNIJI MOMENAT U ISTORIJI ZVEZDICA: Izvinite, nisam mogla više, imala sam smrtni slučaj (VIDEO)

Kako se najavljuje, među gostima će, što na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bini, što u publici, biti Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Aco Pejović, Mladen Vojičić Tifa... Čim je objavljena informacija o koncertu, procurilo je da je poziv dobila i Ceca Ražnatović - makar da uživa u dvorani, ako već ne zapeva...

DA SVET BUDE LEPŠE MESTO: Zbog poruke njene pesme Goci su oči bile pune suza

Takva najava je, nema sumnje, obradovala brojne fanove koji obožavaju i Lukasa i nju, međutim - Ceca, večeras, ipak neće biti u Kombank Areni, iz objektivnog razloga. Pevačica će održati veliki koncert u Užicu, tako da ćemo morati da sačekamo neku narednu priliku da je vidimo i čujemo zajedno sa Lukasom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.