SCANDAL! na licu mesta: Ceca delila štrudle i najavila spektakl u Zrenjaninu! (video)

Izvor: 011vodič.com, 25.Avg.2015, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! na licu mesta: Ceca delila štrudle i najavila spektakl u Zrenjaninu! (video)

Naša najveća zvezda Svetlana Ceca Ražnatović upravo je održala pres konferenciju u jednom novobeogradskom hotelu povodom predstojećeg koncerta u Zrenjaninu. Kako SCANDAL! saznaje Ceca je na konferenciju stigla oko podne. Za petak kada je zakazan koncert u Zrenjaninu najavljen je spektakl.

Novinare je zanimalo sve – od toga koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << će koncert trajati do toga šta će Ceca obući za nastup u Zrenjaninu, na Danima piva, gde je poslednji put pevala pre 24 godine .

Kao dobra domaćica Ceca je nakon oficijalnog dela pozvala novinara na štrudlu – sa sirom, makom i rogačom koju su servirali konobari u narodnim nošnjama. Pevačica je ovom prilikom otkrila da ne zna da pravi štrudlu ali da je voli. Ceca nije mogla da proba štrudlu zato što posti ali kaže da garantuje da je najbolja.

Kako SCANDAL! saznaje nakon ovog druženja sa novinarima Ceca polazi na Zlatibor gde večeras ima zakazan koncert nakon što je zbog oluje prošlonedeljni pomeren.



#svet
The post SCANDAL! na licu mesta: Ceca delila štrudle i najavila spektakl u Zrenjaninu! (video) appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.