SCANDAL! donosi: Ovako je Ceca uživala u Rusiji! (foto/video)

Izvor: Svet, 28.Nov.2015, 01:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! donosi: Ovako je Ceca uživala u Rusiji! (foto/video)


Kao što je SCANDAL! već objavio, Ceca je napravila odličan koncert za preko 4000 ljudi u Moskvi. Ona je u glavnom gradu Rusije sada prvi put boravila, pa je iskoristila priliku i ostala u Moskvi nekoliko dana:

Moskva je prevazišla sva moja očekivanja. Prelep grad. Nisam ni zamišljala da je toliko lepo”,  prenosi svoje prve utiske za SCANDAL! naša najveća zvezda. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<

A šta je Ceca ispričala o svom privatnom životu, kolegama, deci, porodici, muškarcima pročitajte samo u štampanom izdanju najtražnijeg i najčitanijeg tabloida SCANDAL! koji je u prodaji na svim kioscima.


 

width="640" height="360" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.