Palma: Cecini pasulj i sarma su najbolji!

Izvor: Svet, 20.Dec.2014, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma: Cecini pasulj i sarma su najbolji!

U domu Svetlane Cece Ražnatović juče je vladala slavljenička atmosfera jer je porodica proslavila krsnu slavu Svetog Nikolu. Od ranog jutra u pevačicinom domu na Dedinju trajale su pripreme za dolazak gostiju, koji su u kuću Ražnatovića počeli da pristižu u večernjim satima.
Cecin brat Milan je s pripadnicima njenog obezbeđenja unosio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << stolice iz garaže u kuću, dok je ženski deo porodice bio zadužen za dekoraciju velike sale u kojoj se priređuju slavlja.
Folk zvezda je i ove godine kormilo u kuhinji prepustila mami Miri Veličković, koja je bila glavna za spremanje slavskih đakonija. Pevačica je svojim gostima poslužila posni meni, na kojem su se našle brojne salate, kanapei, riblja čorba, sarma, prebranac, razne vrste ribe i mnoga druga jela.
Pevačica je, kao i svake godine, pozvala mnogo prijatelja i kolega. Među prvima je došao Dragan Marković Palma u pratnji supruge i pohvalio svoju dugogodišnju prijateljicu:
Ceca je dobra domaćica, uvek spremi bogatu trpezu. Posebno volim pasulj i sarmu. Doneo sam cveće iz Jagodine. Nećemo ostati dugo jer mi je sutra radni dan, iako je subota“, rekao je sinoć Palma.
Na ulazu u dom goste je dočekivao Veljko Ražnatović, a najviše se obradovao devojci Aniki Ðurašković, koja je u domu Ražnatovića prvi put bila na slavi, dok je Anastasijin dečko Kostadin Terzić bio prošle godine. Kostadinovi roditelji Zvezdan i Svetlana Terzić sinoć su bili među zvanicama, kao i vlasnik Pinka Željko Mitrović, gradski menadžer Goran Vesić, Dajana i Žika Jakšić, psiholog Aleksandra Janković.
Izvor: Kurir
Foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.