Ozvaničili vezu: Ovo je Veljkova nova devojka!

Izvor: Svet, 24.Sep.2014, 02:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ozvaničili vezu: Ovo je Veljkova nova devojka!

Sin folk dive Svetlane Cece Ražnatović, Veljko, pre izvesnog vremena je definitivno okončao romansu sa Mašom Terzić, koju je krajem prošle godine verio.
Veljko i Maša su u toku leta imali kratki prekid i pokušali su da obnove svoju romansu, ali bezuspešno, a jedan od navodnih razloga raskida je i taj što je on u njenom telefonu pronašao njene SMS poruke u kojima ogovara njegovu sestru Anastasiju.
No, Veljko nije dugo patio i samovao, već je našao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << novu devojku. U pitanju je javnosti nepoznata Ana Milenković, sa kojom je svoju romansu ozvaničio na društvenoj mreži Fejsbuk.


Izvor: Opera-17
Foto: Facebook
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saga o Ražnatovićima: Veljko predstavio novu devojku!

Izvor: Tracara.com, 24.Sep.2014

Veljko ima novu devojku. Još uvek se ne zna da li su se do sada verili. (foto: Facebook) Nakon što smo pre par dana saznali da je Veljko Ražnatović ostavio devojku i svoju nesuđenu suprugu, Mašu Terzić, zato što je ogovarala njegovu mlađu sestru Anastasiju, navodno je nazivajući raznim pogrdnim...

Nastavak na Tracara.com...

Fejsbuk potvrdio: Ana je nova Veljkova devojka!

Izvor: Scandal.rs, 24.Sep.2014

Sin folk dive Svetlane Cece Ražnatović, Veljko, pre izvesnog vremena je definitivno okončao romansu sa Mašom Terzić, koju je krajem prošle godine verio...Veljko i Maša su u toku leta imali kratki prekid i pokušali su da obnove svoju romansu, ali bezuspešno, a jedan od navodnih razloga raskida...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.