Ovako je Cecin brat osvojio Gabrijelu Pejčev

Izvor: Svet, 29.Maj.2016, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je Cecin brat osvojio Gabrijelu Pejčev

Gabrijela Pejčev osvojila je srca publike širom regiona još otkako se po prvi put pojavila na sceni. Svojim glasom, ali i izgledom, oduševila je gledaoce, a mnogi smatraju da bi jednog dana mogla da nasledi i Svetlanu Cecu Ražnatović.
Veliku popularnost stekla je i učećem na Farmi 6, a atraktivna pevačica nedavno je priznala da je zaljubljena i da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u vezi sa Cecinim bratom od ujaka, Milanom Marinkovićem. Gabi je otkrila čime ju je izabranik osvojio.
“Osvojio me svojom dobrotom, skromnošću i duhovitošću. Možda ne izgleda tako na prvi pogled i mnogi možda imaju drugačije mišljenje o njemu, ali zaista je tako. Mislim da je samo pogrešno prikazan u medijima”, rekla je Gabi i dodala kako je teško naći pravog muškarca.
“Teško je naći pravog muškarca u svakom slučaju. Svakako je teže kada si javna ličnost jer te se muškarci onda plaše, kao da izbegavaju da ti priđu. Međutim, nema tu šta da se traži, ili se desi ili ne” priznaje pevačica i navodi kako nije ljubomorna u vezi.
“Sve može da se reši ako se dvoje ljudi vole i razumeju. E sad, preko nekih stvari, kao što je prevara, ne bih mogla da pređem ni u jednoj vezi. Ali kada volite nekog i kada mu verujete, o tome nema potebe ni da razmišljate”, smatra bivša farmerka.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovako je Cecin brat osvojio Gabrijelu Pejčev

Izvor: Scandal.rs, 29.Maj.2016

Gabrijela Pejčev osvojila je srca publike širom regiona još otkako se po prvi put pojavila na sceni. Svojim glasom, ali i izgledom, oduševila je gledaoce, a mnogi smatraju da bi jednog dana mogla da nasledi i Svetlanu Cecu Ražnatović...Veliku popularnost stekla je i učećem na Farmi 6, a atraktivna...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.