Ovako izgleda pozivnica za Anastasijin rođendan (foto)

Izvor: Svet, 24.Maj.2016, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izgleda pozivnica za Anastasijin rođendan (foto)

Anastasija Ražnatović, ćerka Svetlana Ceca Ražnatović, u sredu će proslaviti 18. rođendan na glamuroznom slavlju u poznatom prestoničkom hotelu.
Kako je SCANDAL! prvi ekskluzivno najavio i pisao, za finalne pripreme zadužena je Cecina sestra Lidija, a Anastasija je za SCANDAL! otkrila da su za žurku štampane specijalne pozivnice, koje su dobili samo odabrani.
Pozivnica na belom papiru ukrašena je svetlucavim detaljima i roze >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << mašnom i na njoj piše:
“Poštovani, u sredu 25.05.2016. je 18 godina od rođenja naše Anastasije. Želeli bismo da u to ime i Vi budete deo našeg slavlja. Vidimo se. Porodica Ražnatović.”
Pogledajte i kako pozivnica izgleda:

—- > Beograd #raznatovicanastasija #rodjendan #18 #beograd #wien
A photo posted by Mihajlo Simic (@mihismc) on May 24, 2016 at 8:28am PDT

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovako izgleda pozivnica za Anastasijin rođendan (foto)

Izvor: Scandal.rs, 24.Maj.2016

Anastasija Ražnatović, ćerka Svetlana Ceca Ražnatović, u sredu će proslaviti 18. rođendan na glamuroznom slavlju u poznatom prestoničkom hotelu...Kako je SCANDAL! prvi ekskluzivno najavio i pisao, za finalne pripreme zadužena je Cecina sestra Lidija, a Anastasija je za SCANDAL! otkrila da su...

Nastavak na Scandal.rs...

Ovako izgleda pozivnica za rođendan Anastasije Ražnatović! FOTO

Izvor: Svet plus, 24.Maj.2016

Anastasija Ražnatović, ćerka popularne pevačice Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana, proslaviće sutra svoj 18 rođendan na kom će se okupiti veliki broj gostiju iz Srbije i inostranstva...Danima unazad priča se o proslavi punoletstva Anastasije Ražnatović i tome kako će sve izgledati,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.