OVO NISTE ZNALI! Srpska majka je mogla biti PRVA DAMA AMERIKE i Trampova žena?

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2017, 01:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO NISTE ZNALI! Srpska majka je mogla biti PRVA DAMA AMERIKE i Trampova žena?

Otkriveno je.

Svetlana Ceca Ražnatović i Ivica Dačić gostuju u emisiji Ognjena Amidžića.

Dok su se u "Amidži šouu" vodili različiti razgovori od muzike do politike i nazad. Povela se priča koje političare je Dačić sve želeo da upozna sa folk divom.

A photo posted by CECA (@craznatovic_official) on Dec 17, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2016 at 4:27am PST

Na spisku se našao i Donald Tramp. Ivica je konstatovao da je najveća greška Ražnatovićeve što nije upoznala sadašnjeg predsednika Amerike.

- Žao mi je što Ceca nije upoznala Trampa. A mogla je da postane prva dama - kroz smeh je izjavio Dačić, smatrajući da bi Ceca bila bolji izbor od Melanije.

A photo posted by CECA (@craznatovic_official) on Dec 7, 2016 at 7:14am PST

Ostaje pitanje šta bi bilo da je srpska majka nekim slučajem završila na mestu prve dame SAD.

POLJUPCI I NEŽNI ZAGRLJAJI: Evo ko je Ceci PRVI čestitao Novu godinu (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NE MOŽE JOJ NIKO NIŠTA: Konačno je priznala! Evo KO čuva Cecinu kuću

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2017

...Nedavno su svi mediji pisali o nesreći koja se dogodila na Dedinju ispred kuće poznate folk dive, Svetlane Cece Ražnatović Autobus GSP-a zakucao se u njenu vilu (o tome detaljnije OVDE i OVDE)..A photo posted by CECA (@craznatovic_official) on Jun 30, 2016 at 2:47pm PDT..Gostujući u emisiji "Amidži...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.