Izvor: HotSport.rs, 28.Avg.2016, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OD OVOG NEMA DALJE: Fudbaleri Liverpula zbog Marka Grujića zapevali Cecin hit (VIDEO)

Uz propratne reakcije Danija Ingsa, ovaj video je definitivno najbolji kraj sedmice za nama.

Kojom pesmom bi Marko Grujić mogao da se predstavi saigračima? Pa naravno, Cecinom!
Tako je i bilo na večeri tima sa ‘Enfilda’ u čast novajlija, gde su se oni, u skladu sa tradicijom, predstavili saigračima svojim omiljenim pesmama.
Marko Grujić je iskoristio priliku da sebe predstavi pesmom ‘Beograd’ od Svetlane Cece Ražnatović, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << a na tu numeru kasnije su zapevali svi saigrači.
SRAMNO: Potez Aguera zapalio društvene mreže, traži se kazna i odsustvo iz mančesterskog derbija (VIDEO)
Sve to je snimao i svojim kritikama propratio vrlo zanimljivi Dani Ings.
Nastup ‘pevača’ Marka Grujića je pri kraju ovog snimka, mada su i ostali performansi novajlija u Liverpulu bili interesantni.
The best thing you’ll see all season: pic.twitter.com/je0YVC4pOJ
— . (@LFCTikiTaka) August 28, 2016

The post OD OVOG NEMA DALJE: Fudbaleri Liverpula zbog Marka Grujića zapevali Cecin hit (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

GDE ĆE TI DUŠA, SUDIJA? Najneverovatniji gol ikada, poništen zbog ofsajda! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Avg.2016, 18:04

Neverovatna scena viđena je na srednjoškolskoj fudbalskoj utamici u SAD-u.. . Meč između Tander Ridža Kolumbajn bojsaobiležio je potez Dilan Pričet – Etnera, koji je izašao na golmana, a zatim u sudaru s njim napravio salto, uzeo loptu i dao gol.. OD OVOG NEMA DALJE: Fudbaleri Liverpula zbog...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.