Novi STAR otkriva: Rada i Kaća imale okršaj zbog Harisa! Dragana poručila Kaliniću: Sa mnom ne možeš kao sa Cecom!

Izvor: Scandal.rs, 29.Sep.2016, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi STAR otkriva: Rada i Kaća imale okršaj zbog Harisa! Dragana poručila Kaliniću: Sa mnom ne možeš kao sa Cecom!

STAR ekskluzivno donosi sve detalje tajnog razgovora Rade i Kaće zbog afere sa Harisom Berkovićem!

PLUS: Kako je Haris pobegao od Katarine usred snimanja emisije!

Potresna ispovest Šaulićevog brata Hasana: Goca će uništiti mog Šabana! Posvađala ga je sa svima, ni njihova deca više ne smeju da mi se jave, a hteo sam život za njih da dam!

Ekskluzivno sa snimanja Pinkovih zvezda: Šta je Dragana Mirković >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << poručila Milanu Kaliniću kada je rekao da mu Ceca nedostaje u žiriju!

Sin Alberta Nađa traži osvetu! Svi detalji njegovog svedočenja u policiji!

Haos u pozorištu! Gastoz i Zorica zakrvili zbog Ružice! Kako ih je posvađala i koji poznati glumac je pomogao Ružici u tome, možete pročitati samo u novom STAR-u!

PLUS! Aleksandra Radović napala Daru Bubamaru u Pinkovim zvezdama: Tebi je samo bitno kako muškarac izgleda, a ne kako peva!

ŠOK intervju Dragana Stojkovića Bosanca: Pitanje je šta će sada biti sa Prijovićkom kada više nema hit pesmu!

Prve fotografije Nikole Rokvića sa ćerkom Leonom!

JOŠ EKSKLUZIVNIH INFORMACIJA I ŠOKANTNIH PAPARACO FOTOGRAFIJA POTRAŽITE U NOVOM STARU KOJI JE SVAKOG ČETVRTKA U PRODAJI!
Pogledaj vesti o: Ceca,   Pinkove zvezde

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.