Novi STAR! Ceca i Arkanov sin se udružili: Neko hoće da nas uništi! ŠOK! Kaća priznala: Bivši dečko me je tukao!

Izvor: Scandal.rs, 24.Avg.2016, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi STAR! Ceca i Arkanov sin se udružili: Neko hoće da nas uništi! ŠOK! Kaća priznala: Bivši dečko me je tukao!

NOVI RAT! Star ekskluzivno donosi zbog čega su se posvađale Aleksandra Prijović i Milica Pavlović! Sve detalje svađe i šta su sve izgovorile jedna drugoj možete pročitati samo u novom Staru!

Potresna ispovest Katarine Živković: Bivši dečko me je tukao! Bila sam žrtva nasilja! Zašto Kaća nije prijavila policiji zlostavljanje i kako se sada oseća, možete pročitati samo u tabloidu STAR!

Ekskluzivni paparaco iz Hrvatske! Lepa >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Brena krstarila sa novom snajkom! Ko je devojka sa kojom je Brena uživala, čime se bavi i zašto su se mnogo zavolele, saznajte u novom broju Stara!

Otkrivamo! Zbog čega Darko Lazić ne sme da ostavi Anu Sević i razvede se od nje!

PLUS! Saznajte koju bivšu farmerku je privela interventna policija u subotu 20. avgusta i zašto je provela noć u stanici!

JOŠ EKSKLUZIVNIH PRIČA I ŠOKANTNIH PAPARACO FOTOGRAFIJA POTRAŽITE U ŠTAMPANOM IZDANJU NEDELJNIKA STAR KOJI JE SVAKOG ČETVRTKA U PRODAJI!
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.