Nismo je dugo videli u ovoliko izazovnim pozama: Ceca zapalila internet provokativnim fotografijama

Izvor: Story, 20.Maj.2015, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nismo je dugo videli u ovoliko izazovnim pozama: Ceca zapalila internet provokativnim fotografijama

Folk zvezda uradila set provokativnih fotografija jer je angažovana u kampanji jednog brenda kupaćih kostima

Ceca, foto: Kurir, Instagram

Svetlana Ceca Ražnatović zapalila je internet provokativnim slikama na kojima pozira u kupaćim kostimima.

Set novih fotografija nastao je, kako prenosi Kurir, tokom njenog odmora u Tajlandu, a Ceca je angažovana kao zaštitno lice jednog poznatog brenda >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << bikinija.

Umetničke fotografije krasiće bilborde po Beogradu, a folk zvezda je ovom prilikom pozirala pred objektivom poznatog estradnog fotografa Miloša Nadaždina, koji je deo foto-sešna objavio i na društvenim mrežama.

Inače, pevačicu dugo nismo imali prilike da vidimo u ovako izazovnim pozama jer se poslednji put za javnost skinula u kupaći kostim 2008. godine, kada je uradila set fotografija na Kipru.

Cecine seksi fotke i sedam godina kasnije ostavljaju bez daha, a nema sumnje da će mnoge pripadnice lepšeg pola potrčati da što pre kupe kupaće koje promoviše pevačica.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.