Nikad se jače nisu volele: Anastasija i Maša pevaju zajedno

Izvor: Blic, 01.Sep.2015, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikad se jače nisu volele: Anastasija i Maša pevaju zajedno

Ćerke Cece Ražnatović i Zvezdana Terzića postale su nerazdvojne nakon što su prebrodile sve nesuglasice usled komplikovanih odnosa, budući da su se istovremeno jedna drugoj bile i potencijalna snajka i potencijalna zaova.

A photo posted by Anastasija Ražnatović (@raznatovicanastasija) on Aug 31, 2015 at 1:56pm PDT

Prvo je Maša Terzić volela Veljka Ražnatovića do te mere da su se čak u tajnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i verili. Intezivnim druženjem u porodičnom okruženju došlo je do toga da se Mašin brat Kostadin zaljubi u Veljkovu sestru Anastasiju.

Iako je to svima bilo malo čudno, oba para su gajila iskrene emocije i ljubav je prštala na sve strane. To je trajalo nekoliko meseci, a onda su i odnosi počeli da se komplikuju.

Prema nekim glasinama Veljko Cecin je Zvezdanovu Mašu ostavio jer nije volela njegovu sestru Anastasiju kao devojku svog starijeg brata.

@raznatovicanastasija

A video posted by Masa Terzic (@gospodjicaterzic) on Aug 31, 2015 at 2:18pm PDT

Vreme je odmicalo, i kad su se Maši i Veljku ohladile glave nakon što su se razišli, Anastasija i Maša su ponovo uspostavile blizak kontakt. Poslednjih nekoliko dana pone su nerazdvojne i osviću u kafani zajedno. U društvu zajedničkih drugarica naslednice poznatih roditelja odlično se provode, bez jačih polovina. A, pogađaju ih i iste pesme. Samo njek ljubav cveta i neka se omladina dobro provodi.

Na Pulsonline portalu ili klikom OVDE saznajte da li je Anastasija žrtva internet prevare.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.