Napravila haos u britanskoj prestonici: Ceca podigla London na noge! (foto/video)

Izvor: Svet, 22.Okt.2016, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napravila haos u britanskoj prestonici: Ceca podigla London na noge! (foto/video)

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović prvi put u karijeri nastupila je večeras u londonskoj dvorani “Troxy” pred nekoliko hiljada ljudi!

#ceca!
A video posted by Nemanja(Lebre) (@dicknastaydmf) on Oct 21, 2016 at 1:06pm PDT


Još jedan u nizu mnogobrojnih koncerata u okviru turneje “Autogram” Ceca je otvorila pesmom “Poziv”, na opšte oduševljenje nekoliko hiljada stanovnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Velike Britanije koji su do poslednjeg mesta ispunili dvoranu u kojoj su pre Cece nastupile brojne svetske zvezde.

CECA UPRAVO U LONDONU! #Nevaljala #Ceca #London @craznatovic_official
A video posted by Estrada News Portal (@estradanews) on Oct 21, 2016 at 1:14pm PDT


Kada je Ceca izašla na binu, publika ju je pozdravila vriskom, skandiranjem i gromoglasnim aplauzom, a srpska pevačica im se zahvalila vrhunskim interpretacijama svojih hitova. Folk diva je za ovaj nastup pažljivo birala garderobu, te se odlučila za odevnu kombinaciju u kojoj će se pre svega dobro osećati , a to je crna bluza i kožne pantalone u istoj boji.

#live #now
A video posted by Veljko Raznatovic (@vr_arktigar) on Oct 21, 2016 at 2:34pm PDT


Cecu u publici bodri sestra Lidija i sin Veljko Ražnatović, ali i dobra prijateljica Marijana Mateus koja je oduševljena zbog Cecinog dolaska u London.

#ceca #london
A video posted by Sofija (@sofi.jankovic) on Oct 21, 2016 at 1:34pm PDT


Srpska diva je u jednom trenutku dobila srpsku trobojku i mahala njom.


Фотографија корисника Ana Ilinčić (@anailincic) дана 21. Окт 2016. у 4:31 PDT

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napravila haos u britanskoj prestonici: Ceca podigla London na noge! (foto/video)

Izvor: Scandal.rs, 22.Okt.2016

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović prvi put u karijeri nastupila je večeras u londonskoj dvorani “Troxy” pred nekoliko hiljada ljudi!..#ceca!..A video posted by Nemanja(Lebre) (@dicknastaydmf) on Oct 21, 2016 at 1:06pm PDT

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.