Nakon svađe: Gocin sin se preselio kod Cece?!

Izvor: Scandal.rs, 22.Dec.2014, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon svađe: Gocin sin se preselio kod Cece?!

Mirko Šijan, sin pevačice Goce Božinovske, nakon svađe s majkom proveo je nekoliko dana kod svog najboljeg druga Veljka Ražnatovića.

Naslednik ubijenog bokserskog asa Zorana Šijana s porodicom folk dive je proslavio slavu Svetog Nikolu i učestvovao u organizaciji proslave za pedesetak zvanica, koja je potrajala do duboku noć. Mirko je pomogao u petak pre podne oko unošenja stolova u >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << kuću, a uveče je s Veljkom dočekao zajedničke drugare i organizovao dovoženje zvanica i njihovo parkiranje, piše Kurir.

“Kod nas je u porodici normalno da svako ima svoje prijatelji. Mirko ima svoje drugare, a Veljko mu je najbolji i dosta vremena provode zajedno. On zna da po nekoliko dana spava kod Cece, a i njihov sin dođe kod nas. Lepo je što se druže. Spavam ponekad i sama kod moje drugarice Zlate Petrović”, kaže Goca Božinovska.

Ona i njen naslednik Mirko brzo su zakopali ratne sekire i sklopili primirje. Do svađe je došlo kad je Mirko raskinuo s dugogodišnjom devojkom Nedom, što je u jednom listu potvrdio i naslednik Zorana Šijana.

“Posvađali smo se malo, posle je mami bilo krivo, ali i meni. Bio sam kod druga nekoliko dana, ali sam se vratio kući. Ta svađa s Nedom je prolazna i znam da će biti sve u redu”, izjavio je Mirko.

Izvor: Kurir

Foto: Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.