NAJEMOTIVNIJI TRENUTAK NA ROĐENDANU: Zbog ovog snimka je Anastasija plakala kao kiša! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Maj.2016, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJEMOTIVNIJI TRENUTAK NA ROĐENDANU: Zbog ovog snimka je Anastasija plakala kao kiša! (VIDEO)

Ceca Ražnatović iznenadila je svoju mezimicu Anastasiju, koja je preksinoć proslavila punoletstvo glamuroznom žurkom u hotelu "Hajat", tako što joj je pred svim zvanicama pustila dirljivi video snimak sa najemotivnijim momentima iz prethodnih 18 godina. 

Ne samo da je Ceca dirnula Anastasiju ovim poklonom koji je pripremala u tajnosti, već su i većini zvanica krenule suze, obzirom da je višeminutni snimak sadržao >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i trenutke sa njenim pokojnim ocem Željkom Ražnatovićem Arkanom, i to dok je drži u naručju u "Maksoviziji".

Printskrin: Telegraf Now

Snimak, koji je objavio magazin "Star", emitovan je u sali na velikom video-bimu, a u pozadini je išla pesma "Once Upon a December" iz crtanog filma "Anastasia", koju je Cecina ćerka otpevala još kao devojčica. 

Pogledajte najdirljiviji trenutak sa proslave Anastasijinog punoletstva:



(Telegraf.rs/Izvor: Star)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.