Milena Ćeranić, Jadranka Barjaktarović i Ceca Kitić: Šta najviše mrzimo kod muškaraca

Izvor: Kurir, 15.Apr.2014, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milena Ćeranić, Jadranka Barjaktarović i Ceca Kitić: Šta najviše mrzimo kod muškaraca

Maja Nikolić i Silvija Slamnig u novim "Opasnicama" sa svojim gošćama pričaju o tome šta svakoj od njih najviše smeta kod pripadnika jačeg pola

Zvezde večeras u 21.45 otvaraju dušu u "Opasnicama"!

Milena Ćeranić, Jadranka Barjaktarović i slavna rukometašica Svetlana Kitić večeras će u emisiji "Opasnice" na TV Happy sa gledaocima podeliti svoje najskrivenije misli o muškom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << polu.

One će, zajedno sa voditeljkama, pevačicom Majom Nikolić i Silvijom Slamnig, otkriti šta je to što žene kod muškaraca najviše nervira, preko čega ne mogu da pređu i šta nikako ne mogu da im oproste.

Ko je rekao da su muškarci "aljkavi", ko da su "lažljivi", a kome je, kada i zašto jedna od gošći opalila šamarčinu, saznajte večeras u "Opasnicama"!
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.