Marijana Mateus o šopingu sa Cecom i svom životu u Londonu (video)

Izvor: Svet, 26.Okt.2016, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marijana Mateus o šopingu sa Cecom i svom životu u Londonu (video)

Marijana Mateus prethodne nedelje ugostila je u Londonu Svetlanu Cecu Ražnatović, koja je u tom gradu imala veliki koncert, za emisiju Premijera je ispričala kakav je život u Londonu.
“U Londonu sam poslednjih sedam godina. Ovde sam došla kada mi je starija ćerka krenula na fakultet. Ja sam odlučila još 1993. godine da će ovo biti grad u kom ću ja ovde boraviti. Najviše volim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << London. Ko god je bio ovde može da shvati i razume”, rekla je Marijana.
U toku šetnje ulicama Londona za Marijanom su se okretali prolaznici.
“Ne znam zašto, ali plenim dobrom energijom. Mislim da emocija, dobra energija i entuzijazam su tri reči koje su, bar mene, uvek vodile”, otkrila je ona i pokazala ulicu mode u kojoj je najviše vremena provela sa Cecom.
“Ovo je deo grada gde sam ja najviše vremena provela sa svojom prijateljicom Svetlanom. Sa naše leve strane je jedan od najboljih ribljih restorana, međutim Ceci se jelo meso, ali drugi dan smo jele ribu. Imala sam želju da dođemo ovde jer ovo je moj omiljeni deo grada. Neću da kažem koliko pari cipela je kupila, ali ovde smo isprobavale obuću”, kaže Marijana.
 
frameborder="0" allowfullscreen>

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.