Izvor: Blic, 12.Avg.2016, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MENJA LOŠE NAVIKE Ceca pobedila svoj jedini porok

Folk diva Svetlana Ražnatović nedavno je objavila novi album pod nazivom „Autogram” kojim je uspela da pomeri granice kada je domaća muzika u pitanju. Milionski pregledi na Jutjubu, i hiljade fanova koji je bodre na nastupima širom regiona, dokaz su da je Ceca i dalje broj jedan na srpskoj estradnoj sceni, ali i šire.

Muzičku zvezdu sreli smo na promociji šminke čije je postala zaštitno lice, a ona je otvoreno govorila o zdravstvenim problemima sa kojima se suočava >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u poslednje vreme,

Pisalo se da imaš zdravstvenih problema. Šta je zapravo istina?

- Imam virus koji nikako da zalečim. Kad god imam pauze od nastupa, pokušavam da se izlečim, ali mi ne polazi za rukom. Najgore su letnje prehlade. Nikako da se zaleče.

Da nisu problem cigarete kojih nikako da se otarasiš?

- Moram da te iznenadim. Ostavila sam cigarete pre tri meseca. Jednog momenta sam sebi rekla: „Ceco, dosta je”. Stalno sam govorila: „Od sutra prestajajem”, ali kako se probudim, ja zapalim cigaretu. One su mi užasno smetale, a ja sam trovala svoje telo i glasne žice. Tako da sada više nemam poroke, zapravo, rešila sam se jedinog.

Šta je rekla o svojim zdravstvenim problemima i borbi sa depresijom, te kako pobeđuje stresne i tužne trenutke pročitajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.