Ko je ovde Ceca?

Izvor: Prva.rs, 28.Maj.2015, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je ovde Ceca?

Azis se publici predstavio Cecinom pesmom „Kukavica“, sa željom da osvoji i Cecine fanove, ali i srca ljudi koji su prvi put čuli taj muzički žanr u tom šouu: „Pevao sam za sve koji se osećaju diskriminisano i koji vole ovaj muzički žanr“, rekao je Azis posle nastupa.
Azis je na Fejs postavio svoju fotku sa Cecom, uz dirljivu poruku:
"Hvala ti Ceco za prijateljstvo koje imam sa tobom! Hvala ti za lepe pesme i nezaboravne trenutke uz njih! Jedino što sada želim >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << je da budeš sa mnom, pa makar i u mislima! Tvoja pesma "Kukavica" koja je rasplakala milion očiju i rasplamtala srca miliona, neka bude moja pesma za večeras! Poželite mi sreću večeras dragi ljudi! Bog je sa mnom, a znam da ste i vi!- napisao je Azis.

Inače, ako se sećate, Azis je pre nekoliko godina izgledao ovako.
Posle uporne borbe sa kilogramima, pevač danas izgleda OVAKO:
I imitira Bijonse ovako:

 
 
 
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.