(KURIR TV) CECA ZAPALILA KOPAONIK: Muškarci bili GLASNIJI od žena, a evo ko je došao da podrži divu!

Izvor: Kurir, 19.Mar.2017, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(KURIR TV) CECA ZAPALILA KOPAONIK: Muškarci bili GLASNIJI od žena, a evo ko je došao da podrži divu!

.

Ludu žurku sinoć su priredili momci iz grupe Trpiko bend, a svi su željno išečekivali nastup popularne pevačice Ceca je nekoliko minuta iza ponoći izašla pred publiku, a koncert je otvorila pesmom "Mrtvo more"

"Dobro veče dragi moji! Ovo mi je treća noć zaredom, nemojte mi zameriti!" rekla je Ceca i dodala da će se potruditi da se publika odlično provede Cela hala pevala je uglas "Idi dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << si mlad!"

"Prvi put se dešava da su muškarci glasniji od žena Neverovatno!" rekla je Ceca a potom zapevala čuveni hit "Doktor"

Publika je imaala priliku da uživa u Cecinim starim i novim hitovima kao što su "Maskarada", "Tražio si sve", "Montonija", "Autogram", "Trepni" i mnoge druge

Anastasija Ražnatović je ovog vikenda došla na Kopaonik kako bi iz publike bodrila svoju majku

Bonus video:

TROPIKO BEND NAJAVLJUJE LUDU ŽURKU: Prenećemo na publiku dobru energiju

Autor: EPK,Foto: Damir Dervišagić

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SCANDAL! na licu mesta: Ceca napravila haos na Kopaoniku! (video)

Izvor: Svet, 19.Mar.2017

Večeras je poslednje veče Music Week-a na Kopaoniku. Posle nastupa Tropico benda sinoć, kao i Ace Lukasa i Tonija Cetinskog, Ceca Ražnatović ove večeri zatvara ovu manifestaciju. Na konceru u hotelu Grand ima skoro 2.000 ljudi, što je više od maksimuma!. . Anastasija Ražnatović je takođe došla...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.